18/07/2024

O româncă e noua Demi Moore! Diana Busuioc este actriţă şi scenaristă la Hollywood

Diana Busuioc, noua Demi Moore din Cetatea Filmului de la Hollywood. De altfel, asemănarea dintre cele două este izbitoare. Povestea de viață a tinerei din Ploiești este cu adevărat impresionantă. Nevoită să își părăsească țara, pentru ca aici “nu are nicio șansă”, Diana a dat lovitura la …Los Angeles.

Diana Busuioc, noua Demi Moore din Cetatea Filmului a vrut să-și încerce în România, dar când a înțeles că nu este locul unde să-și împlinească visul a plecat spre Tărâmul Făgăduinței și bine a făcut, pentru că acolo a cunoscut succesul neașteptat.

Diana Busuioc, noua Demi Moore din Cetatea Filmului. Ploieșteanca este actriţă şi scenaristă la Hollywood

Diana Busuioc, noua Demi Moore din Cetatea Filmului a devenit…Diana Angelson

Trei ani a lucrat într-un restaurant de unde privea alaiul de vedete care soseau la ceremonia decernării Oscarurilor. Mai mult în glumă, colegii îi spuneau că, vreodată, va ajunge și ea pe covorul roșu. Dar așa s-a întâmplat, pentru că ploieșteanca, știută acum ca Diana Angelson, este acum o actriță cunoscută și apreciată în Cetatea Filmului, unde lumea o privește ca pe o nouă Demi Moore. Ce-i drept, asemănarea fizică este izbitoare.

Mai nou, ea face dovada talentului și din spatele camerelor, ca regizor. Cel mai recent film al său, „Armenia, my love”, a făcut furori. Proiectul său a fost foarte apreciat, de comunitatea armenească și nu numai, cu atât mai mult cu cât Diana nu avea nicio legătură cu această țară, alta decât felul în care a răscolit-o istoria zbuciumată a armenilor, transpus în pelicula care mai pune o piatră de temelie pe drumul său spre success, potrivit Telegrama.ro.

Diana Busuioc, noua Demi Moore din Cetatea Filmului. Ploieșteanca este actriţă şi scenaristă la Hollywood

De la Facultatea de Teologie…pe covorul roșu

După multă muncă și sacrificii, Diana Busuioc este acum  un star în devenire, care îşi trăieşte visul american cu ochii deschişi… în Los Angeles. „Hollywood-ul nu mi se mai pare o fortăreaţă atât de greu de cucerit acum, după ce filmul nostru a trezit interes din partea multor companii de distribuţie şi a multor festivaluri. Am muncit enorm să ducem reali­zarea lui la bun sfârşit. Numai post-producţia a durat 11 luni de muncă neîncetată. Acum nu mai am curajul să critic nici un film, nici un scenariu, când realizez de câţi specialişti şi de câte detalii depinde fiecare pro­ducţie. Peste 50 de oameni au lucrat cu noi şi fiecare a avut un rol esenţial, dar cel mai mult îl admir şi mă aplec cu respect în faţa lui Daniel Anghelcev, soţul meu, producătorul executiv, care a avut răbdarea şi ge­niul să pună toate piesele cap la cap şi să creeze din nimic, un film”, a declarat Diana într-un interviu pentru Formula AS.ro

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTheSecondComingOfChristMovie%2Fvideos%2F753133148176209%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Diana Busuioc a stiduat și Teologia. Am intrat la ambele facul­tăţi deodată şi a fost îngrozitor de greu. Fiecare facultate a avut exa­mene timp de două săptă­mâni, şi eu am reuşit, cumva, să ajung la toate, deşi se întâmplau în acelaşi timp. Un mi­racol! Cum se împacă? Am ştiut că numai aşa pot ajunge o actriţă reală, completă, sau măcar „cineva care să nu treacă degeaba prin lumea asta”, dacă le împac pe amândo­uă… cre­dinţa mea, fiinţa mea definită numai prin Dumnezeu, şi care se raportea­ză doar la Dum­nezeu, şi latura mea umană, lumească, pasiunea de a dărui ceva oamenilor, de a-i învăţa să se iubească unii pe alţii… eu încercând să fac asta „jucând” – în filme sau pe scenă. Am luat o bursă la „Stella Adler Academy of Acting” în Los Angeles, una dintre cele mai renumite şcoli de actorie din lume. Întâi am făcut UNATC-ul în Bucu­reşti, unde aveam un curs numit „Stella Adler”. Era un vis de neatins să ajung chiar aici”, a mai adăugat actrița pentru aceeași sursă.

Filmografie: „Amen”, „Ghost Rider”, „Cara­vaggio”; seriale de televiziune: „The Bo-Bo and the Skippy show”, „CSI”, „Grey’s Anatomy”; teatru: „King Lear” (Goneril), „Uncle Vanya” (Masha), „The Seagull” (Nina), „365 Days 365 Plays”, „The Goat” etc.

Post-ul O româncă e noua Demi Moore! Diana Busuioc este actriţă şi scenaristă la Hollywood apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *