29/05/2024

Protest inedit pentru 100 de zile ale președinției Trump. 100 de “Statui ale Libertății” și-au arătat nemulțumirea față de politicile liderului american

Protest inedit față de Donald Trump, după 100 de zile ale președinției. 100 de oameni îmbrăcați precum Statuia Libertății au protestat față de politicile liderului american, în fața Ambasadei SUA din Londra, relatează standard.co.uk. 

Manifestanții, militanți ai organizației pentru drepturile omului Amnesty International, s-au adunat în fața reprezentanței diplomatice cu pancare pe care scria “refugiații sunt bineveniți” și “fără ziduri”, făcând astfel referire la două ordine executive semnate de Donald Trump.

Protestul a fost organizat pentru a marca împlinirea a 100 de zile ale președinției Trump, care se împlinesc sâmbătă. În acest timp, republicanul a reușit să provoace numeroase controverse. Mai precis, a semnat ordine executive prin care interzicea accesul cetățenilor din mai multe țări cu populație majoritar musulmană pe teritoriul american. În plus, el a continuat să afirme că va construi un zid la granița cu Mexicul.

Astfel, 100 de oameni îmbrăcați în Statuia Libertății s-au adunat în fața ambasadei SUA din Londra. „În doar 100 de zile, președintele Trump a reușit să afecteze inimaginabil reputația oricum nu tocmai perfectă a SUA în materie de respectarea drepturilor omului”, a afirmat directoarea Amnesty International pentru Marea Britanie, Kate Allen. Ea a subliniat că Statuia Libertății simbolizează bunăvoința de a proteja oamenii, de aceea alegerea privind manifestația.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *