27/10/2021

Cum au reacționat vedetele din La La Land după ce au aflat că marele câștigător este Moonlight

Gala Premiilor Oscar 2017 va rămâne în memoria tuturor în urma gafei de proporții. Lungmetrajul Moonlight a câştigat trofeul suprem – cel mai bun film al anului, însă după ce mai întâi a  fost anunțat drept câștigător musicalul La La Land.

Echipa filmului ”La La Land” a urcat pe scenă pentru a primi trofeul şi producătorii acestui musical au început să mulţumească organizatorilor, dar s-au oprit după câteva momente, atunci când şi-au dat seama că filmul ”Moonlight” era câştigătorul real al trofeului.

A fost probabil unui dintre cele mai șocante momente din istoria premiilor Oscar, iar reacția vedetelor din musical nu a fost mai prejos.

Emma Stone a fost suprinsă în timp ce repetă “Oh my God, Oh My God” pe scenă. Actrița a avut, însă, parte de o noapte memorabilă, fiind premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea ei.

Damien Chazelle, care a devenit cel mai tânăr regizor premiat cu Oscar, a fost pur și simplu șocat de răsturnarea de situație.

Totodată, Ryan Gosling a părut să fie … amuzat. Actorul a fost fotografiat în timp ce râde, după ce starurile din La La Land au început să coboare de pe scenă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.