16/09/2021

Reactia Biancai cand a aflat ca Victor ar fi inselat-o

Zvonul lansat astazi de Leo de la Strehaia, potrivit caruia Victor ar fi inselat-o pe Bianca cu Lenna Horvath, aflata in prezent in inchisoare, o amuza pe Bianca Dragusanu.

Chiar daca e convinsa ca intre Victor si Lenna nu a fost niciodata nimic, roscata lasa de inteles ca, daca prezentatorul meteo ar fi inselat-o, nu ar fi foarte surprinsa. Si asta, spune Bianca, pentru ca toti barbatii sunt infideli, mai devreme sau mai tarziu.

“Toti barbatii insala, nu? Cel putin asta cred. Eu nu am vazut barbati sfanti. Probabil era vreo vecina sau o prietena a unei vecine, care a iesit sa il vada pe Victor.

Nu o cunosc pe Lena, dar cred aceasta domnisoara isi doreste cu ardoare sa apara si se leaga de niste nume sonore, implicate in niste scandaluri sonore si atunci… Eu cam stiu contextul in care se afla ea acolo. Nu cred ca Victor ar fi adus-o acasa. Niciodata”, a spus doamna Slav pentru emisiunea “Acces direct”.

Leo de la Strehaia sustine ca Lenna Horvath, buna prietena cu iubita lui, Renata, ar fi ramas insarcinata cu Victor Slav, in perioada in care Bianca era in Dubai. Evident, spusele acestuia sunt puse la indoiala de toata lumea, mai ales ca Leo de la Strehaia e recunoscut pentu neadevarurile pe care le spune de cate ori vrea sa mai apara prin presa.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.