15/07/2024

Și-a ținut copilul în brațe, doar pentru a-și lua la revedere. Povestea unei mame a dus sarcina la capăt, pentru a dona organele bebelușui

Povestea unei familii din SUA a emoționat întreaga lume. În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că bebelușul ei nu se dezvoltă corespunzător. Ea și soțul ei au decis însă să ducă sarcina la capăt, pentru ca organele micuțului să fie donate, relatează The Telegraph.

În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că fătul suferă de anencefalie, o condiție care împiedică dezvoltarea normală a creierului și a oaselor craniului. Ea a decis să ducă sarcina la capăt, pentru a ajuta alte familii.

“În cel mai dureros moment al vieții sale, când a aflat că bebelușul o să moară, a durat mai puțin de un minut să se gândească la ceilalți și să cum poate să ajute”, scria soțul lui Keri Young, pe o rețea de socializare, după ce tânăra mamă a decis să ducă sarcina la capăt.

Acum, tânăra mamă din Oklahoma a născut. Momentul dureros a fost suprins într-o fotografie. În poză apar soții Young, alături de băiatul lor de câțiva ani, dar și alături de micuța Eva, care a murit la scurt timp după naștere.

“I-am spus bună și adio iubitei noastre Eva”, a scris pe o rețea de socializare soțul lui Keri Young. Sute de oameni i-au lăudat pentru curajul de care au dat dovadă.

Ulterior, într-o postare pe blocul său, bărbatul a povestit momentele sfâșietoare prin care a trecut. „Ne-am pregătit luni de zile pentru moarte fetiței noastre… însă nu am fost pregătiți”, a scris bărbatul despre clipele în care el și soția sa și-au luat la revedere de la micuța Eva.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *