13/08/2022

Rona Hartner se pregătește de operație. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Rona Hartner se pregătește de operație. Actrița a suferit o fisură de menisc și are peroneul fracturat după o accidentare la show-ul Uite cine dansează.

La emisiunea Uite cine dansează, de la Pro TV, actrița Rona Hartner l-a avut ca partener pe coregraful Andrei Mangra. În timpul unui dans, vedeta s-a accidentat grav și a anunțat că trebuie să se opereze.

Luni, 3 aprilie 2017, actrița s-a internat la o clinică din Capitală, unde urmează să fie operată.

 

Rona Hartner se pregătește de operație.  „Cea mai grea e recuperarea de după”

 

De pe patul de spital, Rona Hartner, careva fi înlocuită la emisiune de dans de o altă vedetă, a ținut să le transmită un mesaj prietenilor ei virtuali.

„Mă operez la menisc. Am zis că vă trimit imagini din spital. Se spunea, era vorba că eu cică nu aș fi în spital. Greșeală totală. Cum să nu fiu în spital dacă eu chiar trebuie să mă operez. dar am foarte mare încredere și mă simt foarte bine. Se pare că cea mai grea este recuperarea de după, așa că și dacă aș vrea să fiu la Uite cine dansează nu pot”, a spus Rona Hartner, care a slăbit 13 kilograme într-o lună, într-o înregistrare video.

Post-ul Rona Hartner se pregătește de operație. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.