14/06/2024

Ce reacții a stârnit Mihaela Rădulescu cu picioarele ei. „Niște pantofi pe care vreți să îi donați nu aveți?”

Ce reacții a stârnit Mihaela Rădulescu cu picioarele ei. Diva de la Monaco și-a arătat picioarele și fanii au remarcat imediat frumusețea acestora, dar și pantofii scumpi din picioarele acesteia.

Pentru semifinala de la show-ul Uite cine dansează, Mihaela Rădulescu a ales să poarte o rochie lungă și vaporoasă, de culoare verde. La ținută ea a adoptat o pereche de pantofi scumpi, de fițe.

Diva de la Monaco, care are o relație cu sportivul austrai Felix Baumgartner, și-a etalat picioarele pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ce reacții a stârnit Mihaela Rădulescu cu picioarele ei. „Nu se acoperă vreodată”

Picioarele lungi și perfect tonifiate ale Mihaelei Rădulescu au atras imediat privirile fanilor, care au complimentat-o rapid.

Au existat însă și admiratoare care au întrebat-o direct pe diva de la Monaco dacă nu cumva are pantofi să doneze.

„Frumoase picioare, minunați pantofi”, „Niște pantofi pe care vreți să îi donați nu aveți!? ❤️?’, „Scuze, dar picioarele alea nu se acoperă vreodată!!!!??#fustalungasaraciaomului#”, „Picioare ilegal de frumoase!!!???”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Mihaela Rădulescu le-a primit de la internauți.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *