MOD DE PREPARARE:
Incinge o tigaie şi prăjeşte baconul pânâ se rumeneşte uşor. Preîncălzeşte cuptoml la 200° C.
Aşază ciupercile într-o tavă, umple-le cu bucâţi de pâstrâv, bacon şi caşcaval, apoi dâ-le la cuptor timp de 15 minute, până se rumenesc.
Amesteca usturoiul cu crema de brânză şi adaug-o peste ciuperci, dupa ce s-au râcit puţin.
Serveşte-le cu ceapa verde presarată deasupra.
INGREDIENTE:
12 ciuperci mari, fara codiţe
200g de bacon, taiat cubulete
200g de pastrav afumat, rupt în bucaţi
2 caţei de usturoi, zdrobiţi în mojar
200g cremă de brânză
1 mână de caşcaval ras
2-3 fire de ceapă verde, tocată mărunt
PE SCURT:
Timp de preparare – 30 minute
Cantitate – 6 porţii
Mod de preparare – uşor