29/03/2024

Reteta Ciuperci umplute cu bacon.

MOD DE PREPARARE:
Incinge o tigaie şi prăjeşte baconul pânâ se rumeneşte uşor. Preîncălzeşte cuptoml la 200° C.

Aşază ciupercile într-o tavă, umple-le cu bucâţi de pâstrâv, bacon şi caşcaval, apoi dâ-le la cuptor timp de 15 minute, până se rumenesc.

Amesteca usturoiul cu crema de brânză şi adaug-o peste ciuperci, dupa ce s-au râcit puţin.

Serveşte-le cu ceapa verde presarată deasupra.

INGREDIENTE:
12 ciuperci mari, fara codiţe
200g de bacon, taiat cubulete
200g de pastrav afumat, rupt în bucaţi
2 caţei de usturoi, zdrobiţi în mojar
200g cremă de brânză
1 mână de caşcaval ras
2-3 fire de ceapă verde, tocată mărunt

PE SCURT:
Timp de preparare – 30 minute
Cantitate – 6 porţii
Mod de preparare – uşor

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Ansoa marinate cu masline

Ingrediente 500 gr ansoa proaspete 1 pahar cu otet de mere 1/2 pahar de ulei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *