14/06/2024

Salman Khan este în doliu. Mesajul trist transmis de actor în urmă cu puțin timp

Salman Khan este în doliu, după ce un prieten al acestuia, și el tot actor s-a stins din viață. Presupusul iubit al Iuliei Vântur a postat pe contul de socializare o imagine în care apare împreună cu acesta, iar alături de poză a scris și un mesaj emoționant.

Salman Khan este în doliu, după ce Vinod Khanna a murit. „Odihneşte-te în pace, Vinod Khanna. Ne va fi dor de tine, a scris Salman Khan pe pagina lui de Facebook.

Salman Khan este în doliu după prietenul său

Fanii l-au încurajat și i-au transmis mesaje pe rețeaua de socializare. „O să ne fie dor de el! Să se odihnească în pace! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui! A fost un superstar grozav”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii lui Salman Khan. După săptămâni întregi în care se zvonea că Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit, frumoasa româncă s-a întors recent  în India, unde a fost surprinsă alături de celebrul actor. Ea a participat alături de el și de familia lui la numeroase evenimente.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *