18/04/2024

Un concurent francez îl lasă fără cuvinte pe Mihai Bendeac, la iUmor. “Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac”

Un concurent francez îl lasă fără cuvinte pe Mihai Bendeac, la iUmor. În ediția specială de Paște a emisiunii „iUmor”, un concurent de origine franceză îi va lăsa cu gurile căscate pe jurați.

Și fără cuvinte, mai ales pe Mihai Bendeac, o performanță deloc ușor de atins pentru un candidat la premiul cel mare al emisiunii.

Îmbrăcat în frac, cu papion, concurentul care va sosi special din Franta pentru a participa la „iUmor” îi va surprinde pe toți cu un număr despre care nimeni nu va ști ce va cuprinde, la prima vedere.

Să fie dansator, după cum încearcă să ghicească prezentatorul emisiunii, Șerban Copoț? Cântăreț de operă, după partitura și stativul care vor face parte din recuzita de pe scenă?

Tot ce va dezvălui acesta înainte de a se înfățișa în fața juriului și publicului „iUmor” este că știe o melodie românească, „Dragostea din tei”, și că a mai performat acest spectacol în mai mult de 35 de țări.

La finalul show-ului, Mihai își va reveni cu greu din uimire, și va spune că pur și simplu marchează acest moment prin… tăcere.

Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac”, reacție cu care juratul își va surprinde inclusiv colegii. „Am văzut un moment de perfecțiune și mi se pare incredibil”, va adăuga Bendeac.

După acest număr, actorul va explica faptul că s-a simțit copleșit de admirație și că i s-a părut de-a dreptul impresionant tot ce a făcut acest om pe scenă, în primul rând din punct de vedere tehnic, într-un număr cu un nivel foarte ridicat de dificultate.

Cheloo îl va ajuta pe Mihai și va urca el pe scenă pentru a strânge mâna concurentului, spunându-i acestuia „respectul nostru, îți mulțumim!”, caracterizând la rândul lui numărul ca unul „extraordinar, în care se simte munca, se simte luciditatea artistică”.

Sunt foarte curioasă ce poate să facă acest domn în finală. Și eu mi-l doresc în finală, sunt convinsă că va fi votat în consecință”, va menționa Delia, încântată de fiecare moment al spectacolului pe care îl va vedea pe scenă.

Ce anume va face francezul la „iUmor” de va reuși să fie atât de apreciat de jurații emisiunii, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30.

În trecut, o concurentă din Canada l-a șocat pe Mihai Bendeac.  Concurenta a efectuat un număr spectaculos pe scena „iUmor” și a făcut senzație. Actorul s-a declarat „cel mai prost jurat”.

Un concurent francez îl lasă fără cuvinte pe Mihai Bendeac, la iUmor

Un concurent francez îl lasă fără cuvinte pe Mihai Bendeac, la iUmor

Post-ul Un concurent francez îl lasă fără cuvinte pe Mihai Bendeac, la iUmor. “Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *