14/06/2024

Frați la 32 de ani distanță! Carmin, băiatul lui Marian Ionescu, îndrăgostit de fratele său Andrei

La o vârstă la care ar putea să-și legene în brațe propriul copil, Carmin Ionescu, băiatul cel mare al lui Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5, își ține pe genunchi fratele de 5 luni.

Andrei, rodul iubirii dintre Marian Ionescu și cu frumoasa Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor de la Antena 1, Andrei s-a născut în urmă cu 5 luni, iar venirea sa pe lume a schimbat complet ritmul celei mai populare formații pop rock românești.

Acum, seriile de concerte susținute de Direcția 5 prin țară nu mai sunt turnee în adevăratul sens al cuvântului, fiindcă Marian (53 ani), oriunde s-ar afla, preferă să se întoarcă acasă după fiecare spectacol, ca să-și vadă odorul.

E topit după Andrei

La fel de îndrăgostit de micul Andrei este și Carmin, primul născut lui Marian Ionescu, un bărbat în toată puterea cuvântului, care are 32 ani și urmează să se însoare. Deși prin showbiz umbla un zvon că acesta nu privește cu ochi buni venirea pe lume a fratelui său, realitatea este cu totul alta, iar poza alăturată o dovedește: e topit după Andrei.

Acum, Carmin Ionescu poate să facă practică pentru când va deveni el tatăl. Dacă-și va oferi ajutorul și serviciile de bonă, pentru momentele în care Octavia și Marian vor fi nevoiți să onoreze împreună o invitație, poate învăța cum se schimbă un scutec, cum se hrănește un bebeluș și cum se adoarme, lin, pe ritmuri rock.

Carmin, primul băiat al lui Marian este rodul iubirii lui Marian cu prima lui soție, Adriana.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *