26/05/2024

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă. Sandra s-a refăcut complet

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă de băiat.  Sandra a încins atmosfera pe plaja din Republica Dominicană.

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baiepentru prima oară după ce în urmă cu două luni a născut un băiețel perfect sănătos. Bruneta în vârstă de 23 de ani s-a refăcut complet după operația de cezariană.

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă. Sandra s-a refăcut complet

Soția lui Adrian Mutu, într-o formă de invidiat

După ce zilele trecute s-au relaxat în Cancun, Mexic,  Sandra și Adi Mutu au ajuns acum în Republica Dominicană, acolo unde locuieşte fosta soţie a lui Adrian, Consuelo Matos. Fostul fotbalist a fost prezent la aniversarea de 11 ani a fiicei lui cea mare, Adriana.

”Briliantul”, 38 de ani, a trăit din nou mari emoții. Emoțiile de a deveni, din nou, tată. S-a petrecut la ora 7.44, vineri, 14 aprilie! Vinerea mare! Ziua în care ne reamintim, cu umilință și recunoștință, suferința și moartea Domnului.

Post-ul Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă. Sandra s-a refăcut complet apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *