22/01/2022

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă. Sandra s-a refăcut complet

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă de băiat.  Sandra a încins atmosfera pe plaja din Republica Dominicană.

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baiepentru prima oară după ce în urmă cu două luni a născut un băiețel perfect sănătos. Bruneta în vârstă de 23 de ani s-a refăcut complet după operația de cezariană.

Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă. Sandra s-a refăcut complet

Soția lui Adrian Mutu, într-o formă de invidiat

După ce zilele trecute s-au relaxat în Cancun, Mexic,  Sandra și Adi Mutu au ajuns acum în Republica Dominicană, acolo unde locuieşte fosta soţie a lui Adrian, Consuelo Matos. Fostul fotbalist a fost prezent la aniversarea de 11 ani a fiicei lui cea mare, Adriana.

”Briliantul”, 38 de ani, a trăit din nou mari emoții. Emoțiile de a deveni, din nou, tată. S-a petrecut la ora 7.44, vineri, 14 aprilie! Vinerea mare! Ziua în care ne reamintim, cu umilință și recunoștință, suferința și moartea Domnului.

Post-ul Soția lui Adrian Mutu, în costum de baie la două luni după ce a devenit mamă. Sandra s-a refăcut complet apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.