18/04/2024

Simona Gherghe revine la Acces Direct pe 8 ianuarie. “Sper să avem un sezon bun”

Simona Gherghe revine la Acces Direct pe 8 ianuarie. Vedeta a mărturisit că îi este destul de greu să își lase fetița acasă, mai ales că în ultimele șapte luni au fost nedespărțite.

Simona Gherghe a povestit că în această iarnă va merge la schi, pentru că anul trecut a fost însărcinată, și nu a putut merge.

Simona Gherghe este pregătită să revină pe micile ecrane

Eu zic că sunt pregătită, dar o să îmi fie foarte dor de Ana. Am stat aproape şapte luni lipite aşa, o să fie greu. Nu are nicio legătură concediul postnatal cu ce vedeam eu înainte. 2017 a fost cel mai frumos an al meu.  O să merg la schi pentru că anul trecut eram însărcinată şi nu am putut să schiez. Pe la 3 ani jumate o să o duc pe Ana la schi. Eu sunt nebună, aş vrea să o pun mai devreme, dar nu, o las în ritmul ei. Dacă nu am reuşit să îl conving pe tacsu, pe ea sigur o pun pe schiuri”, a spus Simona Gherghe, care pe 27 octombrie a împlinit 40 de ani.

„De sărbători rămânem în Bucureşti. Probabil că în următoarea vacanţă o să mergem şi cu ea pe undeva. Ne vedem pe 8 ianuarie, sper să avem un sezon bun!”, a mai spus Simona Gherghe.

Citește și

Eveniment memorabil pentru medicina românescă. Doi români au fost acceptați în Academia Franceză de Medicină / FOTO

 

 

Post-ul Simona Gherghe revine la Acces Direct pe 8 ianuarie. “Sper să avem un sezon bun” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *