15/07/2024

Astăzi este ziua de naștere a lui Marius Țeicu. Surpriza de care a avut parte compozitorul

Astăzi este ziua de naștere a lui Marius Țeicu. Unul dintre cei mai iubiți compozitori împlinește pe 9 mai, vârsta de 71 de ani, iar cu această ocazie, elevii lui, dar și colegii de breaslă i-au făcut surprize inedite.

Astăzi este ziua de naștere a lui Marius Țeicu, iar compozitorul a fost sărbătorit în direct la tv, de Corina Chiriac și Silvia Dumitrescu, din partea cărora au primit și mesaje emoționante.

Astăzi este ziua de naștere a lui Marius Țeicu, iar colegii au fost alături de el

Mai mult, elevii lui Marius Țeicu i-au oferit flori acestuia, în cadrul unei emisiuni tv. Și Silvia Dumitrescu a avut un mesaj pentru marele compozitor.  „Ce bine e când poți opri timpul în loc! Astăzi, în cadrul emisiunii Opriti Timpul prezentata de Corina Chiriac, l-am sarbatorit cu totii pe Marius Țeicu. La multi ani, dragul nostru Marius, iar pe voi va las in compania unei piese a sarbatoritului, foarte draga mie,pe versurile Corinei Despot, cu o parte de rap foarte cool realizata de Berti Barbera. Sper sa va placa si voua!”, a scris Silvia Dumitrescu pe Facebook.

Creația sa muzicală cuprinde un număr de peste cinci sute de melodii de muzică ușoară, majoritatea făcând parte din programele de Radio și Televiziune, fiind editate pe CD-uri, casete sau discuri vinyl. A semnat partituri muzicale pentru filme artistice de lung metraj, filme muzicale, muzicaluri pentru copii și tineret, show-uri de televiziune, muzică pentru copii, spectacole de revistă, operetă. Recent, fiica lui Mariu Țeicu a trecut prin clipe grele, după ce a descoperit că suferă de cancer.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *