29/05/2024

Simona Halep și Darren Cahill au ieșit pe străzile Madridului cu tricouri cu mesaje de susținere pentru Ilie Năstase

Simona Halep și Darren Cahill au ieșit pe străzile Madridului cu tricouri cu mesaje de susținere pentru Ilie Năstase. „Nasty” a făcut scandal la meciul de FedCup România – Marea Britanie, jignindu-le pe jucătoarele britanice și pe antrenoarea acestora. Asta după ce a a avut și o reacție rasistă la adresa Serenei Williams.

Ilie Năstase e apărat de fetele din naționala României de FedCup. Prima care i-a luat apărarea a fost Sorana Cîrstea, care chiar atunci, în zilele în care scandalul era în floare, a spus că și ea a fost făcută țigancă și amenințată cu moartea, dar niciodată n-a părăsit terenul, cum a făcut Johanna Konta.

Simona Halep și Darren Cahill au ieșit pe străzile Madridului cu tricouri cu mesaje de susținere pentru Ilie Năstase. „Be Nice, Train Nasty” (n.a. – „Fii drăguţ, antrenează-te obraznic”), era mesajul scris pe tricourile Simonei Halep și al antrenorului Darren Cahill.

Simona Halep și Darren Cahill au ieșit pe străzile Madridului cu tricouri cu mesaje de susținere pentru Ilie Năstase

Simona Halep a fost cea care, în momentul scandalului care l-a avut în prim-plan pe Ilie Năstase, a făcut apel la public să înceteze să facă scandal. Simona Halep a fost, ca de obicei, foarte diplomată. Dar acum a arătat cu cine ține în acel scandal.

Ilie Năstase a primit ieri „interzis” și în tribune la meciurile de la Wimbledon.

„Eu am o problemă cu ITF-ul (n. Federaţia Internaţională de Tenis). Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul nu are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare… nu prea mă mai interesează. Eu atâta ştiu şi ar trebui să îi întrebaţi pe ei: în ’73, când n-a vrut să joace nimeni la Wimbledon şi eu am jucat – nu contează?

La asta nu se gândesc? Dar dacă ei sunt atât de înguşti la minte, eu nu am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu ceea ce s-a întâmplat în România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg”, a comentat Ilie Năstase această interdicție fără sens.

„Sau… Înţeleg. Să înţelegem că Federaţia Britanică de Tenis este egal cu Federaţia Internaţională de Tenis. Eu cam asta înţeleg”, a declarat Năstase. „Nu pricep ce are Wimbledon-ul cu mine. Poate ITF-ul nu mă mai suspendă. Eu nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon, pentru că nu mă interesează. Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani ei consideră este normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, este problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte… altfel nu văd cum”, a încheiat „Nasty”.

Simona Halep și Darren Cahill, îmbrăcați în tricourile cu mesaje pentru Ilie Năstase

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *