20/10/2021

Andra a umplut Sala Palatului în prima zi a maratonului de concerte

Prima zi a maratonului concertelor susține de Andra la Sala Palatului a umplut locația. 5.000 de persoane sunt prezente la evenimentul care marchează un record pentru România: Andra este primul artist primul artist care reușește să vândă, la primul său astfel de spectacol, toate biletele pentru trei concerte.

Într-un decor creat special pentru sărbătoarea Dragobetelui, Andra a urcat pe scenă într-un costum auriu, acompaniată de dansatoarele sale și de acrobați. Prestația sa a emoționat întreaga audiență, mai ales pe copiii care au venit la concert însoțiți de părinți și care au plâns fredonând versurile îndrăgitei artiste.

Pe parcursul concertului, artista a schimbat mai multe ținute. La un moment dat, și-a făcut apariția într-o rochie albă, ornată cu flori, când a cântat melodia „Somewhere over the rainbow”.

Pe scenă au urcat, alături de artistă, Cabron, Shift, What’s Up și Smiley.

Andra a cântat pe mixerul de sunet al lui Beyonce. Artista și echipa ei au dorit să apeleze la cea mai nouă și dezvoltată aparatură de sunet și de lumini, tehnologie la care apelează și marii artiști de peste hotare. Este o performanță pentru artistă, mai ales pentru că nu oricine poate apela la această tehnologie. Cei de peste hotare care o exportă au acceptat colaborarea cu solista din România după ce au analizat în detaliu cariera și potențialul artistic al acesteia.

Andra s-a pregătit intens și a făcut repetiții după repetiții. Artista mai are programate două concerte la Sala Palatului: sâmbătă, pe 25 februarie, și duminică, pe 26 februarie.

Andra a reușit performanța să fie primul artist român cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out. 15.000 de fani vor sosi la mult-așteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul țării, dar și de peste hotare. S-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania și Italia. Se anunță trei seri de spectacole live de neuitat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.