12/08/2022

Chef Scărlătescu, apariție șocantă în emisiune. Cum arată cu perucă

Chef Scărlătescu, apariție șocantă în emisiune. Acesta și-a pus perucă și a stârnit amuzamentul colegilor săi. Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu și-a lăsat părul să crească.

Chef Scărlătescu, apariție șocantă în emisiune. Oricât de ciudat ar suna, asta se întâmplă luni seară la „Chefi la cuțite”. Totul face parte dintr-un pariu pe care cei trei jurați îl fac în emisiune. Astfel, cine pierde pariurile puse cu privire la farfuriile ce urmează să fie degustate, trebuie să jurizeze cu perucă!

Chef Scărlătescu, apariție șocantă, după ce și-a pus o perucă

Așa se face că telespectatorii Antena 1 vor râde cu lacrimi luni seara, de la 20.30, când vor vedea cum pun în practică cei trei chefi aceste pedepse. Lui chef Cătălin i se pare chiar că seamănă cu Manole, concurentul din echipa sa din primul sezon, atunci când își va pune o perucă neagră, cu părul aproape explodat. La fel de amuzați vor fi cei trei și când chef Florin va alege să poarte o perucă blondă, care-l face să semene, după cum remarcă ceilalți, cu o bunicuță.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.