09/06/2023

Stare de alerta la granita de nord a Romaniei !!!! Fortele ruse au preluat controlul duminica asupra unui post de frontiera

Baza din Cernomorskoe, aflată în extremitatea de vest a peninsulei Crimeea, a fost preluată fără vărsare de sânge, în jurul orelor 06.00 dimineața, ora locală (04.00 GMT), a precizat purtătorul de cuvânt Oleg Slobodian, adăugând că în momentul de față forțele ruse controlează 11 puncte de frontieră din Crimeea, scrie Agerpres.

Ocupația militară rusă asupra peninsulei Crimeea a început în urmă cu 11 zile, fără a se înregistra victime. Membri ai forțelor ucrainene au rămas captivi în unele dintre aceste baze, fără a opune rezistență.

STARE DE ALERTĂ LA GRANIŢA de nord a României. Autorităţile din judeţ vor analiza toate aspectele acestui plan, de la starea adăposturilor până la aprovizionarea cu alimente şi utilităţi, scrie suceavanews.ro.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE: Opoziţia ucraineană a angajat LUNETIŞTI care au tras în manifestanţii de la Kiev VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor , a declarat, joi, că aceste acţiuni “nu au neapărat legătură” cu situaţia din Ucraina, dar că “e bine să fim pregătiţi”.

Citeşte şi Război la graniţele României: Criza din Crimeea se extinde şi asupra Transnistriei

“Îi asigur pe toţi cetăţenii că administraţia judeţeană va trata foarte serios situaţia, în caz că lucrurile ajung în situaţie de razboi. Un stat precum România, membru UE şi NATO, are obligaţia de a pregăti acest tip de situaţie posibilă. Până pe 14 martie, trebuie să facem propuneri pentru Guvern, în sensul de a asigura resurselor şi de a identifica toate elementele locale pe linie militară şi siguranţă publică. Va trebui să vedem toate adăposturile civile şi tot ceeea ce ţine de partea de carburanţi şi alimente. Sper să nu fie cazul să şi aplicăm aceste lucruri. Dar, situaţia fiind inflamată în teritoriile de la est de România, cred că e bine să se revadă planurile pentru situaţii de război. Trebuie să fim pregătiţi şi românii să fie protejaţi. Planul de mobilizare în caz de razboi este valabil tot timpul şi trebuie reactualizat”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *