12/08/2022

Steven Seagal filmeaza acum doar pentru DVD-uri

Tot mai mulţi actori de la Hollywood vin în ţara noastră pentru a filma datorită costurilor mici de producţie. Este şi cazul cunoscutului actor şi producător Steven Seagal care se va întoarce săptămâna viitoare în România, pentru un nou proiect.

Anul trecut, „greul” filmelor de acţiune a filmat în Bucureşti pentru pelicula „A Good Man”, care se va distribui direct pe DVD-uri în SUA. S-ar părea că în ultima vreme Stevan Seagal (61 de ani) a filmat mai mult pentru pelicule de duzină, care se distribuie pe DVD-uri şi mai puţin pentru Hollywood, unde a lăsat locul celor din noua generaţie.

Cu toate acestea, se zvoneşte că ar fi în cărţi pentru cea de-a patra parte a filmului „Eroi de sacrificiu”, alături de nume mari de la Hollywood. Însă până atunci, Seagal va veni din nou săptămâna viitoare la Bucureşti pentru un nou proiect.

Surse din apropierea actorului şi producătorului au povestit pentru Click! că următorul film în care va juca Seagal se va numi „Absolution” şi se va filma în locaţii din Capitală. Deocamdată, actorul îşi va trimite echipă înainte pentru a stabili detaliile filmărilor şi pentru a aduna echipa. Printre aceştia vor fi şi actori români.

„Steven este vedeta, aşa că va veni mai târziu alături de gărzile de corp şi asistenţii lui. Deocamdată se stabilesc detaliile pentru pelicula în care va juca”, a povestit o sursă din apropierea actorului.

A înfiat şi un maidanez

De peste 10 ani actorul vine des în România, unde a găsit locuri speciale pentru filmări. Actorul de 61 de ani a descoperit că ţara noastră are destule resurse pentru peliculele sale. S-a implicat în mai multe campanii. În 2008 a adoptat un câine, s-a implicat într-o campanie antidrog şi a mers prin şcoli pentru a le vorbi copiilor despre violenţa domestică şi tehnici de autoapărare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.