30/11/2021

O provincie din Canada a eliminat obligativitatea purtării de tocuri la muncă

Guvernul din British Columbia (BC), o provincie din Canada, a eliminat prin lege obligativitatea purtării de tocuri la muncă. Aceștia au decis să o astfel de cerere este discriminatorie și că pune în pericol sănătatea femeilor deoarece tocurile pot fi periculoase pentru cele care le poartă, scrie BBC.

Noua lege din BC arată că persoanele care poartă tocuri se confruntă cu riscul de rănire fizică prin alunecare sau cădere precum și posibila deteriorare a picioarelor și spatelui.

De asemenea se adaugă că încălțămintea trebuie să le permită angajaților să lucreze în condiții de siguranță.

Mai multe perechi de pantofi cu tocuri

Permierul din BC, Christy Clark, a explicat că există locuri de muncă unde angajatorii își obligă angajatele să poarte tocuri înalte la locul de muncă. ”Considerăm că acest lucru este greșit, de aceea schimbăm acest regulament pentru a pune capăt acestei practici discriminatorii și nesigură”, a anunțat premierul.

 

Post-ul O provincie din Canada a eliminat obligativitatea purtării de tocuri la muncă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.