18/05/2021

Gheorghe Gheorghiu a dat lovitura! Primul artist al nostru care a înregistrat la New York un album, în limba română

Noul album al artistului Gheorghe Gheorghiu este imprimat în totalitate la New York, într-unul din studiourile de tradiție din Brooklyn, New Sounds Studio Inc.

Artistul român care se pregătește să sărbătorească 40 de ani de la primele sale înregistrări audio, imprimă de zor alături de orchestratorul și inginerul de sunet de origine română Igor Meșcoi, muzician familiar cu muzica artistului căci, la începutul anilor ’90 a lucrat la cele mai importante studiouri dale vremii din București.

”Colaborăm de ani însă mai deloc nu ne găsim timp să mai înregistrăm câte ceva. Am venit special la New York să imprim cu Igor. Anii săi de lucrat în domeniul muzical, în Statele Unite, dau un sound aparte pieselor mele. Sunt fericit că, anul acesta voi avea un album nou, 100% imprimat la New York”, ne-a povestit artistul, primul solist ce-și imprimă un album în limba română, peste Ocean.

 

Gheorghe Gheorghiu a înregistrat la New York un album

”În urmă cu cinci ani am mai lucrat câteva piese cu Igor, tot la New York, la propriul său studio. Ei bine, aproape am reușit să imprimăm restul pieselor pentru un CD nou-nouț cu un sound aparte”, adaugă acesta. Gheorghe Gheorghiu s-a mutat în Las Vegas unde, an de an așteaptă vara să vină pe litoralul românesc, așa cum spume cunoscutul său refren- ”Vara, iară vine vara/ Am să iau chitara/ Și la mare am să mă opresc”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.