25/06/2024

Surpriză de proporții pentru Florin Călinescu de ziua lui. Laura Bretan, câștigătoarea de la Românii au talent din 2016, i-a transmis un mesaj emoționant | VIDEO

Surpriză de proporții pentru Florin Călinescu de ziua lui. Laura Bretan, adolescenta care a căștigat finala Românii au talent în 2016, i-a făcut o urare specială.

Laura Bretan s-a făcut remarcată în lumea întreagă grației vocii ei superbe, cu care interpretează muzică de operă ca nimeni alta.

Adolescenta a câștigat finala Românii au talent din 2016 și a ajuns până în finală la America’s Got Talent.

Florin Călinescu, unul dintre jurații de la show-ul Românii au talent, și-a aniversat ziua de naștere sâmbătă, 29 aprilie. Actorul a împlinit 61 de ani.

Surpriză de proporții pentru Florin Călinescu de ziua lui. Ce i-a răspuns Laurei Bretan

Laura Bretan nu l-a uitat pe Florin Călinescu și i-a transmis un mesaj de ziua lui de naștere.

„La mulți ani domnu’ , Florin Călinescu! Happy Birthday!? May God Bless you!”, i-a spus laura Bretan lui Florin Călinescu pe un site de socializare.

„De aici, din Omaha, vă doresc La Mulți Ani, domnule Călinescu. Vă iubesc!”, i-a transmis Laura Bretan într-o înregistrare video.

Florin Călinescu i-a răspuns Laurei Bretan:

„Îi mulțumesc Laurei Bretan, marea câștigătoare a sezonului 6 Românii au talent de anul trecut. Dragă Laura Bretan, să ai un drum lung și luminos în viață! De asemenea, mulțumesc celor care v-ați gândit în această zi la mine”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *