22/01/2022

Paul de la Gaz pe foc a revenit pe piața muzicală. Cum arată fostul coleg de trupă al lui Lucian Viziru

Paul de la Gaz pe foc a revenit pe piața muzicală.Fostul coleg de trupă al lui Lucian Viziru a povestit în direct la tv, ce a făcut cât timp a stat departe de lumea showbiz-ului.

Paul de la Gaz pe foc s-a schimbat mult. Are o familie fricită și o fetiță superbă, în vârstă de 2 ani. Deși a continuat să cânte, acesta a făcut-o departe de România, însă speră să aibă același succes și aici.

Paul de la Gaz pe foc locuiește de mai multă vreme în Canada

„M-am însurat. Ne-am căsătorit în Canada în 2011. Avem o fetiţă, astăzi face 2 anişori, ei îi dedic piesa pe care o voi cânta astăzi”, a declarat Paul Panait la Antena Stars.  „Ce-a fost a fost, ideea e că nu am stat o secundă fără muzică. O perioadă am fost plecat de multe ori, când construiam ceva”, a mai spus interpretul. „Gaz pe foc” a fost una dintre cele mai apreciate trupe românești. Din formație a mai făcut parte și Lucia Viziru, care s-a retras definitiv din muzică, concentrându-se asupra altor proiecte.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.