10/12/2023

Tatăl lui Wilmark s-a mutat definitiv în România. Cei doi vor deschide o mică afacere

Tatăl lui Wilmark s-a mutat definitiv în România, asta după ce fiul coregrafului l-a întrebat pe acesta de ce el nu are bunic? Drept urmare, Wilmark și-a adus imediat părintele în țară.

Tatăl lui Wilmark iubește România și mâncarea tradițională, așa că a decis să rămână alături de fiul și nepotul său. Mai mult, coregraful și Wilton vor deschide o afacere împreună.

Tatăl lui Wilmark s-a mutat definitiv în România. Cei doi vor deschide o mică afacere

Tatăl lui Wilmark s-a îndrăgostit de România

„Mănânc ciorbă de varză, mici, sarmale”, a spus tatal lui Wilmark în direct la Kanal D. Dansatorul si coregraful a a recunoscut că i-a propus  tatalui său să vină în Romania, dupa ce fiul lui i-a pus o întrebare care l-a uimit: „Eu de ce nu am bunic?”.

Post-ul Tatăl lui Wilmark s-a mutat definitiv în România. Cei doi vor deschide o mică afacere apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.