18/04/2024

Bătaie în Cupa Libertadores, la meciul dintre uruguayenii de la Penarol și brazilienii de la Palmeiras

Bătaie în Cupa Libertadores, la meciul dintre uruguayenii de la Penarol și brazilienii de la Palmeiras. Oaspeții au câștigat la Montevideo cu 3-2 un meci în care au fost violențe și pe teren, și în tribune

Jucătorii echipelor  au fost implicaţi într-o bătaie generală la finalul meciului din etapa a patra a grupei a 5-a din Copa Libertadores.

Potrivit fotbal.com.uy, imediat după fluierul final, jucătorii de la Penarol au avut un conflict cu portarul celor de la Palmeiras, Fernando Prass. Incidentele au luat amploare, iar brazlianul Felipe Melo l-a lovit cu pumnul în faţă pe un adversar.

”Este lamentabil ce s-a întâmplat. Totul a fost premeditat şi ar fi putut să se termine mult mai rău. Când am vrut să părăsim terenul, forţele de ordine au blocat tunelul şi ne-au împiedicat să ajungem la vestiare”, a declarat Eduardo Baptista, antrenorul formaţiei Palmeiras.

Cei de la Palmeiras au anunțat că vor face plângere la CONMEBOL. ”William a fost lovit în față, Prass a primit o lovitură în bărbie și a sângerat. Dacă Felipe Melo nu intervenea, putea ieși mai rău… Dacă echipa de securitate Palmeiras nu este aici a avut loc o tragedie“, a declarat directorul sportiv al brazilienilor, Alexandre Mattos, pentru Folha de San Paulo.

Bătaie în Cupa Libertadores, la meciul dintre uruguayenii de la Penarol și brazilienii de la Palmeiras. Atacați de un jurnalist!

Mattos a declarat Egidio și portarul Prass au fost atacați de un jurnalist!

De asemenea, oaspeții acuză că au fost închiși în vestiar și bătuți de forțele de securitate!

Au fost incidente și în tribune, între suporteri.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *