18/04/2024

Teo Trandafir, pipăită pe fund. Totul s-a întâmplat în direct

Teo Trandafir, pipăită pe fund. Prezentatoarea de televiziune a căzut victimă partenerului ei de prezentare de la o emisiunea de la Kanal D.

Teo Trandafir, care este mămica unei fetițe pe nume Maia, a fost luată pe nepregătite la emisiunea pe care o prezintă, alături de Bursucu, la Kanal D.

Prezentatoarea de televiziune, pe care fanii au criticat-o pe internet în urmă cu câteva zile, a venit la show îmbrăcată într-o fustă de blugi, care la spate avea buzunare false. Colegul ei de prezentare a profitat de ocazie și a făcut un gest care i-a lăsat pe toți mască.

Teo Trandafir, pipăită pe fund. „Băga-ți-aș mâna în buzunarul de la spate”

„Colega, băga-ți-aș mâna în buzunarul de la spate… Nu ai, ai doar desenul. Ești… Știi cum se bagă mâna în buzunarul ăsta? Nu ai și pentru că nu ai…”, i-a spus Bursucu, care, în încercarea de a-i băga mâna în buzunar vedetei a profitat și a pipăit-o pe fund.

Ba chiar a și plesnit-o ușor peste posterior pe Teo Trandafir.

Prezentatoarea de televiziune a reacționat imediat.

„Ce atitudinea e asta? Ce învață copiii, pe care nu-i învață nici părinții, nici școala, dar așteaptă de la noi, de la televiziunile comerciale, educație?”, a replicat vedeta.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *