14/06/2024

EXCLUSIV/ Stela Popescu și-a transformat blocul în casă pentru familie. Actrița a renunțat astfel la un venit anual fabulos: un sfert de milion de euro

Până la 81 de ani, actrița a reușit să strângă din meseria pe care o face cu atâta plăcere o sumă de bani care să-i asigure un trai confortabil. Așa că și-a permis luxul de a renunța la un venit lunar important. Stela Popescu și-a transformat blocul destinat închirierii în casă pentru familie.

În urmă cu vreo doi ani, Stela Popescu ridica pe terenul lăsat moștenire de mama ei, chiar în buricul Capitalei, un bloc de trei etaje.

Imobilul era destinat închirierii unor firme. La început, afacerea i-a băgat în buzunar artistei 20.000 de euro lunar. Adică un sfert de milion de euro anual.

În prezent însă, în spațiile cu pricina nu mai există nici un chiriaș. Ca să scape de bătăile de cap pe care i le aducea închirierea blocului – un business profitabil, dar care vine cu o mulțime de probleme și hârțoage birocratice la pachet -, a decis să dea clădirii o nouă întrebuințare: casă pentru întreaga familie.

Adică locul unde, în afară de ea și fata pe care a înfiat-o, să poată sta toate rudele când vin la București.

A fost dorința mamei sale

“Acolo a locuit mama. Și pentru că aveam terenul gratis, ea mi-a zis că și-ar dori să fac ceva ca să locuim împreună. Acum este foarte greu să închiriezi în condițiile dorite de tine. Sunt o mulțime de blocuri care stau neocupate. În plus, noi (familia – n.r.) nici nu aveam nevoie de așa ceva. Chiar dacă sunt cheltuieli, facem toate lucrurile cu măsură. Nu ne luăm poșete scumpe sau pantofi de mii de euro, ci unii mai ieftini, dar frumoși”, ne-a explicat Stela Popescu decizia pe care a luat-o.

Încă dinaintea sărbătorilor pascale, acolo au tras rudele din străinătate ale actriței. Și, semn că toată lumea se simte bine, au decis să mai rămână, probabil până după 1 mai.

Stela Popescu, "deputat de Centrul Vechi", pe vremea lui Ceaușescu. Dezvăluiri incredibile făcute de artistă

Stela Popescu, „deputat de Centrul Vechi”, pe vremea lui Ceaușescu. Dezvăluiri incredibile făcute de artistă

«Își adoră strănepotul: Îți vine să-l săruți peste tot»

Stela e foarte încântată de decizia luată, fiindcă îi permite să petreacă mai mult timp, zilele acestea, alături de cei dragi. Mai ales că e străbunică, iar strănepotul său, în vârstă de nouă luni, îi este extrem de drag!

“Fata Doinei (Doina este cea pe care actrița a înfiat-o – n.r.) are un băiețel de nouă luni. Stăm ore întregi și ne uităm la el. Eu nu am avut până acum astfel de senzații. Acum îmi dau seama ce înseamnă să fii bunic. Îți vine să-l săruți peste tot”, ne-a mărturisit actrița.

Până acum, cea mai dragă ființă din viața vedetei a fost Doina Maximilian, fostă nepoată (fata naturală a cumnatului său), care i-a devenit fiică după ce a decis s-o adopte. Aceasta are la rându-i o fată, Stanca Radu, de 29 de ani, care e regizor de film și a luat o serie de premii la festivaluri importante.

Mai are două vile de lux

Chibzuită, Stela Popescu n-a risipit averea strânsă într-o viață de muncă, ci a investit-o. Pe lângă blocul menționat mai sus, actrița mai este proprietara a două vile de lux, una în centrul Bucureștiului, cealaltă pe litoral, în stațiunea 2 Mai. Chiar ea care s-a ocupat de amenajarea lor. În ambele case are foarte multe obiecte vechi, de valoare, aduse de ea din toate colțurile lumii, din țările în care a fost cu spectacole sau în vacanță.

CITEȘTE ȘI:

Stela Popescu dă sfaturi despre relația perfectă. „Cuvintele urâte pot dărâma cea mai frumoasă iubire”

Post-ul EXCLUSIV/ Stela Popescu și-a transformat blocul în casă pentru familie. Actrița a renunțat astfel la un venit anual fabulos: un sfert de milion de euro apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *