02/07/2022

Vica Blochina vorbeste pentru prima data despre despre relatia cu Piturca si cum s-a simtit fiind amanta timp de 16 ani

Relatia Vicai Blochina si Victor Piturca este una demna de telenovele. Cei doi au fost amanti timp de 16 ani, timp in care au facut si un baietel, acum in varsta de cinci ani, pe care selectionerul nu a vrut sa il recunoasca.
Vica evita sa povesteasca despre cum au stat, de fapt, lucrurile intre ea si Piturca, dar sustine ferm ca, in perioada relatiei lor, ea nu s-a simtit niciodata in plus.

Cu alte cuvinte, sotia selectionerului nu l-a deranjat niciodata pe acesta cu telefoane sau mesaje, fiind foarte posibil ca ea sa nu fi stiu ca Piti a avut, timp de 16 ani, o amanta.

“El nu mi-a spus niciodata ca divorteaza. Fiecare om are povestea lui. Intre mine si Piti nu a existat nici sotia, nici o alta familie. Noi, cand am fost impreuna, sotia lui nu l-a sunat niciodata, la noi nu s-a pus problema “stai ca sunt cu sotia”. Eu am avut o relatie cu om insurat, dar niciodata nu m-am simtit o piedica sau pe locul doi”, a declarat Vica pentru emisiunea “La Maruta”.

Totodata, lituanianca spune ca nu si-a dorit niciodata ca relatia ei cu Piturca sa fie facuta publica, dar, in acelasi timp, a vrut ca amantul ei sa-l recunoasca pe fiul lor. “Eu nu am vrut sa devina aceasta poveste publica. Eu am inaintat procesul in decembrie, dar nu am stiut ca o sa afle toata presa. Eram in Lituania. Daca el ar fi recunoscut, nu s-ar fi ajuns aici. Exista un copil si tu ca mama esti datoare sa ii spui cine e si care sunt radacinile lui”, a mai spus Vica.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.