29/05/2024

Mihaela Rădulescu continuă seria „înţepăturilor” la adresa Andreei Marin. “Reginele nu poartă peruci”

Mihaela Rădulescu continuă seria înţepăturilor la adresa Andreei Marin. Diva de la Monaco a postat pe contul de socializare, un nou mesaj care lasă loc de interpretări.

Mihaela Rădulescu continuă seria înţepăturilor la adresa Andreei Marin, iar de data asta, prezentatoarea de la Uite cine dansează! face referire la peruci și postează un mesaj în limba engleză, pe contul de Instagram.

Mihaela Rădulescu continuă seria înţepăturilor la adresa Andreei Marin, în mediul virtual

„Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide”, a scris Mihaela, după ce recent, Andreea Marin a purtat mai multe peruci în emisiuni, cu scopul de a atrage atenţia asupra suferinţelor îndurate de femeile care suferă de cancer.

Mihaela Rădulescu continuă seria "înţepăturilor" la adresa Andreei Marin. “Reginele nu poartă peruci”

„Cu peruci şi căciuli sau fără, ar trebui să încerci să fii şi să te comporţi ca o doamnă. Atacurile astea directe nu te ridică mai sus decât ea!”, „Nu doar că nu te ridică, dimpotrivă, te coboară…”, „Regină și înainte și după” au comentat fanii.

Post-ul Mihaela Rădulescu continuă seria „înţepăturilor” la adresa Andreei Marin. “Reginele nu poartă peruci” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *