18/04/2024

Narcisa Suciu a fost eliminată de la “Ferma vedetelor”. Duelul cu Rona Hartner a fost extrem de dur

 Narcisa Suciu a fost eliminată de la “Ferma vedetelor”, în urma unui duel dur dintre artistă și Rona Hartner. Lupta dintre cele două a avut loc în ediția de joi, 22 martie.

După o săptămână dificilă pentru Rona Hartner, care a răbufnit din cauza unor jigniri aduse de către colegii ei, iată că artista a reușit s-o învingă pe Narcisa Suciu.

Surprizele s-au ținut lanț în cadrul emisiunii “Ferma vedetelor”. Andrei Duban l-a lăsat fermier șef pe Cristi Mitrea, cel care l-a învins la duel.

Cristi Mitrea a ales să îi pună servitori pe Cătălin Neamțu și Rona Hartner, iar Rona a fost alesă să meargă pentru a treia oară la duel alături de Narcisa Suciu, duel pe care de altfel l-a și câștigat.  

Zilele trecute, partenerul Narcisei Suciu, Dragoș Moștenescu a fost la un pas de a părăsi Ferma vedetelor, după ce s-a duelat cu Andrei Duban, în ediția de joi seara, 1 martie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *