25/01/2022

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Felix, de Dragobete. Imaginea inedită care face furori | FOTO

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Felix, de Dragobete a impresionat internetul. Vedeta a publicat o imagine cu ei doi și câteva rânduri în care spune cât de îndrăgostită este

”Dragobete rules! 🙂 The Romanian Love Day (ca să știe și prietenii mei de prin lume). Io m-am prins demult – iubirea e VIAȚĂ! Să aveți viață, asșadar! Miha și Felix, cu drag!!”, este mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Felix, de Dragobete.
La finalul anului trecut, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au sărbătorit doi ani de relație. Cu acest prilej, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. „Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!”, a scris Mihaela Rădulescu.

În urmă cu patru ani, Felix Baumgartner a depăşit viteza sunetului în cădere liberă și a doborât astfel două recorduri mondiale. Austriacul Felix Baumgartner, care a realizat cu succes şi în premieră mondială saltul în cădere liberă din stratosferă, plonjând de la o altitudine record de 39.043 de metri deasupra statului american New Mexico, a depăşit viteza sunetului, stabilind un record mondial.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.