18/04/2024

Teo Trandafir, așa cum n-a mai fost văzută vreodată. Filmată în timp ce-și pune gene false

Teo Trandafir, așa cum n-a mai fost văzută vreodată. Prezentatoarea de televiziune este din ce în ce mai atentă la look-ul său.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir este extrem de grijulie cu felul în care arată în ultima vreme.

Moderatoarea, care are o fetiță pe nume Maia, a fost filmată așa cum nu a mai fost văzută până acum, și anume la un salon de înfrumusețare, acolo unde și-a pus gene.

Teo Trandafir, așa cum n-a mai fost văzută vreodată. Își pune  gene de mătase

Prezentatoarea de televiziune apelează la serviciile unei prietene pe nume Geanina, care îi pune gene, după cum a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Kanal D.

„Geanina e prietena mea și o dată la două săptămâni, când mi se descarcă bateriile și când sunt prost dispusă și când nimic nu mai merge, vin la ea. și dacă tot stăm și râdem și vorbim, îmi pune și gene”, a explicat Teo Trandafir.

„Am cele mai scurte și cele mai naturale gene. Sunt de mătase. Nu mă doare, nu mă ustură, nu simt nimic. Stau doar jumătate de oră, nu câte două ore, ca alte prietene ale mele. Nu mai bine facem altceva în timpul ăsta?”, a mai spus prezentatoarea de televiziune, care recent a fost în lacrimi la TV.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *