25/10/2021

Vinde mărţişoare handmade pentru a ajuta o femeie bolnavă de cancer

Mărţişorul, simbolul primăverii şi al renaşterii naturii, poate reprezenta un ajutor pentru o femeie bolnavă de cancer la sân, după ce un meșter popular a decis să-i doneze o parte din încasările de anul acesta.

Marilena Iosifaru, 68 de ani, un meşter popular de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti, care predă cursuri de ţesut, cusut şi confecţionarea păpuşilor tradiţionale la clasa din Corbeni, a iniţiat o campanie prin care doreşte să ajute o femeie bolnavă de cancer, care locuieşte în Corbeni, județul Argeș.

Creatoarea populară plănuiește să doneze banii strânşi în urma vânzării a 100 de mărţişoare femeii bolnave de cancer la sân, care este și mamă a trei copii.

Marilena Iosifaru coase de când era mică, din mâinile sale ieşind, scrie Curierul Zilei, adevărate minuni prin intermediul cărora se păstrează tradiţiile pur româmești, de la accesorii pentru ie, până la păpuși sau mărtișoare.

„Am aflat că această femeie care s-a mutat de la Bucureşti la Corbeni are cancer la sân în ultima fază, iar familia sa se descurcă greu cu banii, având şi trei copii. M-am gîndit să donez banii strînşi din vânzarea a 100 de mărţişoare acestei femei care are nevoie de ajutor‘’, a spus femeia pentru sursa citată.

Astfel, creatoarea mărtișoarelor handmade, va dona banii obținuși din vânzarea celor 100 de mărțișoare muncite din greu și pe care se așteaptă să primească între 5 şi 10 lei pe bucată.

Cei care doresc să ajute în campania creatoarei de mărțișoare pot cumpăra produse în acest weekend de la Târgului de Mărţişor care va fi deschis în comuna Bradu, la centrul comercial.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.