18/04/2024

Raoul vorbește despre căsătorie. Cum arată iubita sa, Jacqueline

Raoul vorbește despre căsătorie. Artistul a făcut dezvăluiri despre iubita sa, Jacqueline.

Raoul, care a fost implicat într-un scandal cu celebra artistă Mirabela Dauer, a fost invitat la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. El a vorbit despre iubita sa, Jacqueline, dar și despre însurătoare.

”Mi-aduc aminte că mi-a zis ”Ai grijă ce spui” şi nu ştiu dacă mi-a spus pe un ton drăgăstos. Vreau să vă spun că mă simt un om norocos din punctul acesta de vedere. E nevoie de foarte mult curaj să stai lângă un nebun ca mine, care nu stă lângă nimeni, pleacă tot timpul. Jacqueline n-a avut viză de America și oricum n-a putut, din cauza serviciului, să vină cu mine”, a declarat artistul.

Raoul vorbește despre căsătorie. „Nu mă sperie”

„Am fost întrebat astăzi dacă am cerut-o de nevastă, dacă a fost cu inel, îngenuncheat… Dragostea n-a apărut acum, acum am vorbit despre ea. Avem deja mai bine de un an împreună. Ne cunoaștem suficient de bine. A fost o chestie din asta: când te potrivești cun un om, știi de la început. Sunt lucruri pe care nu le spui și totuși rezonează.

Eu cred că cea mai frumoasă relație sau prietenie, care duce până la urmă la căsătorie, stă în înțelegerea dintre cei doi, nu într-o mare dragoste. E nevoie și de dragoste, dar cred că înțelegerea, respectul sunt foarte importante. Căsătoria nu mă sperie”, a mai spus artistul, care în urmă cu ceva timp și-a făcut implant de păr.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *