15/07/2024

Declarația uluitoare a lui Gigi Becali după ce Cristi Borcea și-a botezat fiul. „Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel”

Declarația uluitoare a lui Gigi Becali după ce Cristi Borcea și-a botezat fiul. Omul de afaceri afirmă că fostul acționar de la Dinamo nu se va însura cu Valentina Pelinel.

Condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea a respirat din nou aerul libertăţii, pentru 24 de ore, cu ocazia botezului lui Milan Cristian, fiul lui şi al Valentinei Pelinel.

Luni, 1 mai 2017, după prânz, fostul acţionar dinamovist şi-a creştinat fiul, pe Milan Cristian, care, peste o lună, ar fi împlinit un an nebotezat. Pus la patru ace, Borcea a descins la biserica aflată la doar cinci minute de casa lui din Pipera şi a asistat emoţionat la ceremonie alături de iubita lui Valentina Pelinel.

După ce Cristi Borcea și-a botezat fiul, Gigi Becali a făcut declarații incendiare.

Declarația uluitoare a lui Gigi Becali după ce Cristi Borcea și-a botezat fiul. „Mi-a zis că ar da 100.000 de euro ca să stea mai multe zile acasă”

„Eu îl încurajez. I-am zis că i se va da graţierea, mai are o lună de zile. O să fie liber. O zi i-au dat acum. Mi-a zis că ar da 100 000 de euro ca să stea mai multe zile acasă. Pe loc a zis că ar da. Eu ştiu ce trăiri am avut eu atunci. Nu îl plângeţi voi pe Borcea. E bine de tot. El iese de acolo şi îşi vede de treabă în continuare. Eu nu ştiu dacă va mai vrea copil. La Cristi niciodată nu ştii la ce te aştepţi. Ce are el în cap ştie doar el.

Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gândeşte acum. După atâţia ani la puşcărie. El nu a mai ieşit de un an şi 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alături de 7-8 persoane, câteva prietene de-ale Valentinei. Îi e frică să facă petrecere. I-a fost frică să nu fie pozat, filmat. Eu ştiu de la mine: îmi spuneau, băi dacă vrei să mai pleci fereşte-te să fii văzut. Eu ştiu ce mi s-a întâmplat mie. Mâine se întoarce la puşcărie”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena 3.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *