29/07/2021

Rihanna își lansează o colecție de produse cosmetice

Rihanna se implică tot mai mult în afaceri. Cântăreața își va lansa propriul brand de produse cosmetice, care se va numi Fenty Beauty by Rihanna, relatează contactmusic.com.

Rihanna, în vârstă de 29 de ani, încearcă de mai mulţi ani să îşi creeze un veritabil ”imperiu” în industria produselor cosmetice şi de înfrumuseţare. Produsele din noul ei brand vor fi disponibile în magazinele Sephora din Europa, Australia şi cele două Americi.

Cântăreaţa a lansat deja mai multe colecţii de încălţăminte şi de articole vestimentare în cadrul brandurilor Fenty şi Puma.

”Aşa cum poate că aţi auzit deja, am început să lucrez pentru a crea o nouă linie de produse cosmetice în cadrul brandului Fenty Beauty. Şi abia aştept să vedeţi produsele la care lucrăm. Sunt super încântată de acest proiect”, a spus Rihanna într-un mesaj video publicat pe Instagram.

Un ruj de buze ”holografic” va fi primul produs ce va fi lansat în cadrul noului brand.

Vedeta R&B a publicat în aceeaşi zi şi un anunţ oficial de angajare a unor specialişti în machiaj în echipa de creaţie artistică a brandului Fenty Beauty.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.