30/11/2021

EXCLUSIV/ Adrian Cristea a ajuns la sapă de lemn. Prințul de pe vremuri s-a transformat în cerșetor în zilele noastre

În mare vogă pe vremea când avea o relație cu Bianca Drăgușanu, fostul fotbalist Adrian Cristea a ajuns o fantomă. Bărbatul nu are niciun venit stabil, ci trăiește de pe urma contractelor de imagine, cel mai consistent la brandul de haine pentru bărbați.

Cel supranumit „Prințul”, Adrian Cristea a dispărut complet din showbiz, însă nu neapărat din dorință proprie, ci mai mult din cauza situației financiare.

Pentru fostul fotbalist se pare că au apus vremurile când era un client fidel al restaurantelor de fițe și mergea weekend de weekend în cluburile din Capitală. Acum, bărbatul încearcă să intre cumva în lumea afaceriștilor, mizând pe faptul că într-o bună zi fa ieși soarele și pe strada lui. Până când va reuși să iasă din impas, Cristea se bucură la onorariile de pe urma contractelor de imagine pe care le are cu diferite branduri de haine și accesorii masculine.

Adrian Cristea câștigă mai puțin decât mama fiicei sale

Chiar dacă nu a fost niciodată un tată preocupat de starea financiară a fiicei sale, o bună perioadă chiar a refuzat să contribuie cumva la educația Raniei, Cristea a fost o prezență constantă în viața fiicei sale. Dat fiind faptul că în momentul de față câștigă mult mai puțin decât mama fiicei sale, Adrian a fost scutit de Denisa Nechifor de plata anumitor îndatorări: școală, rechizite, haine, etc, cu specificația ca măcar să-i fie alături moral Raniei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.