18/07/2024

Fratele lui Marcel Iureș, la Te vreau lângă mine. Asemănarea izbitoare dintre Peter și actor

Fratele lui Marcel Iureș, la Te vreau lângă mine, în ediția de luni 24 aprilie. Peter a vrut să cunoască o concurentă, motiv pentru care a decis să participe la show.

Fratele lui Marcel Iureș, la Te vreau lângă mine. Atunci când și-a făcut apariția în platoul emisiunii, toată lumea a fost șocată. Asemănarea dintre Peter și celebrul actor și regizor este izbotoare.

 Fratele lui Marcel Iureș, la Te vreau lângă mine, unde speră să își întâlnească marea dragoste

„Am avut o viata tumultoasa, acum e mai linistita, mai asezata. M-am casatorit la 38 de ani, imi doream o familie. Am iubit-o pe sotia mea, dar imi doream mult copii. Si ea voia, dar era mai preocupata de afaceri si, din pacate, nu a reusit sa ramana insarcinata. Existau si probleme medicale, din pacate. Vazand ca imi doresc mult copii, a facut analize, interventii. Am fost impotriva inseminarii in vitro. Ne-am hotarat sa infiem! Dar stiti cum e in tara asta, dureaza mult! E o procedura greoaie. Dupa o perioada am reusit sa vedem niste fetite gemene. Asa s-a intamplat! Aveau cam sase luni. Dar undeva simteam ca nu este ceea ce imi doresc. Nu erau copiii mei. Am realizat apoi ca mai mult conteaza cine ii creste. Am dus copiii acasa! A inceput o viata activa, am devenit un tatic foarte ocupat, responsabil. Sotia era foarte ocupata cu afacerea”, a povestit Peter la  Kanal D.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *