15/07/2024

Roxana Ciuhulescu intră în cursa Baja 500. „Particip împreună cu Catherine Lefebvre, navigatoarea mea italiancă”

Roxana Ciuhulescu intră în cursa Baja 500. În perioada 28-30 aprilie 2017, Asociatia sportiva de off-road CAP 180 și asociatia club SO MOTO RACING organizeaza a doua editie a celei mai asteptate curse de rally raid -Ssangyong Baja 500

Roxana Ciuhulescu intră în cursa Baja 500. Prototipul Musso-Ssangyong al Haiducii Wheels va fi pilotat de Roxana Ciuhulescu, faimoasa prezentatoare a emisiunii Promotor si totodata o pasionata sustinatoare a sporturilor motorizate, pilot si navigator cu multe participari in curse de rally si karting.

Roxana Ciuhulescu intră în cursa Baja 500, pentru prima dată

“Este prima mea cursa de anul acesta, la care particip impreuna cu Catherine Lefebvre, navigatoarea mea italianca alaturi de care am mai particip si anul trecut. Baja 500 Romania este prima etapa de rally raid si este o cursa grea la care participa dintre cei mai buni piloti din Romania, Bulgaria, Grecia, Israel sau Italia. Ma asteapta 500 km pe care ii voi parcurge cu o masina noua, preparata care sper sa nu cedeze. Stiu ca la start vor fi nume grele din rally raid insa obiectivul meu este sa ajung la finish, fara daune. Echipa mea se numeste Haiducii Wheels si este integral feminina (pilot, navigator & asistenta tehnica). Fustele se pregatesc de start. In perioada 20-23 iulie, la Targoviste, voi organiza etapa a 4-a din Campionatul National de Off Road insa pana atunci, ma rasfat la rally raid”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Ssangyong Baja 500 Romania 2017 se va derula intr-un peisaj pitoresc, departe de civili­zatie, cum rar se mai poate intalni in Europa, si va cuprinde 2 probe de legatura de 150 de km total si o singura proba speciala de 500 km.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *