25/06/2024

Tatăl lui Matteo a fost împușcat la Revoluție. Drama neștiută din viața artistului

Tatăl lui Matteo a fost împușcat la Revoluție. Artistul a povestit despre drama neștiută din viața sa.

Matteo, care este singurul artist din showbiz-ul românesc care are șase nume în buletin, este un tip plin deviață și mereu cu zâmbetul pe buze.

Însă, în spatele zâmbetului se ascunde o adevărată dramă. Cântărețul, care a avut o relație cu Delia, și-a pierdut tatăl la Revoluția din 1989, când a fost împușcat.

Despre momentele teribile pe care le-a trăit la acea vreme și-a amintit Matteo în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D.

Tatăl lui Matteo a fost împușcat la Revoluție. Artistul avea doar 6 ani

„Mama e tot, ca pentru orice copil. E părintele care s-a implicat. Treaba asta cu două joburi de la ea am luat-o. După Revoluție am rămas singur. Tata a fost împușcat in Revolutie, aveam 6 ani.
În seara dintre 23 și 24 eram la bunica și am primit acasă un telefon în care ni s-a spus să îl recunoaștem la morgă. Am avut o copilărie minunată și foarte frumoasă. Mi-a lipsit prezența lui, dar a reușit mama să fie și mamă și tată, și bărbat și femeie. Cu siguranță că mama a renunțat la multe lucruri, pentru a mă putea crește pe mine.
În primul rând a renunțat la refacerea vieții. S-a dedicat familiei și să facă un om din mine”, a explicat cântărețul.

El a povestit și despre începuturile sale în muzică

„Mama îmi zicea: „Auzi, nu vrei să lași astea deoparte și să cîștigi un salariu?” Era o grijă, dar o făcea  mai mult cât să mă facă să realizez cât de important este să ai o stabilitate.
Făceam cu totul vreo 8-10 milioane de lei pe lună, din care o ajutam și pe mama, din care trebuia să și mănânc. Țigările erau scumpe. Aveam un loc de unde comandam pizza, era și ieftina și proastă. Băgam și multă cafea. Zațul de cafea în stomac se umflă și îți trece foamea”, a afirmat Matteo.

Ce spune despre fosta sa iubită, Delia

„Delia m-a făcut vizibil. Nu e un secret. Pe lânga asta, în câțiva ani petrecuți cu ea am învățat foarte multe lucruri de la ea. M-a ajutat mult. Am cunoscut multă lume prin intermediul ei. Având o iubită cu care împarți aceeași meserie, ajungi să stai cu orele împreaună în studio. Mai vorbim, atunci când ne întâlnim. Nu ne sunăm în fiecare zi, dar ne urmărim Instagram-ul”, a comentat artistul.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *