20/06/2021

INTERVIU EXCLUSIV/ Vai de pielea băieților care le vor curta pe Rosa și Maria. Pepe, un socru de coșmar!

Cu două fete acasă, Pepe e conştient că va veni o vreme când va trebui să împartă dragostea lor cu băieţii care le vor curta. Nu e foarte încântat de asta, însă, cum deocamdată Maria şi Rosa sunt micuţe, preferă să se bucure de ele fără concurenţă şi să le ghideze primii paşi prin viaţă. Juratul «Next Star» e topit după prinţesele lui…

Libertatea: Povesteşte-ne puţin despre fetiţele tale. Maria, care are aproape 5 ani, e nerăbdătoare să dea grădiniţa pe şcoală? Face năzbâtii?

Pepe: Maria are momente când îşi doreşte să meargă la şcoală, dar nu cred că ştie exact ce este şcoala (râde). La grădiniţă învaţă cântece, poezii, să socializeze şi să interacţioneze cu ceilalţi copii şi îi place foarte mult. Mă uimeşte cu in­teligenţa ei. Indiferent de situaţie, de răspunsurile pe care i le dai, vine cu noi întrebări logice. Năzbâtii nu face, doar se mai răsfaţă din când în când… De exemplu, vrea să meargă la grădiniţă în rochie de prinţesă.

Maria împlineşte 5 ani în august, iar mezina Rosa tocmai ce-a făcut 2 anişori, zilele trecute

Rosa are 2 anişori. Ea cum e, ce-i place să facă?

Rosa încercă să-ţi explice orice, dar în felul ei, pentru că nu poate pronunţa corect toate cuvintele, iar seriozitatea cu care o face mă amuză foarte tare. Cel mai mult îi place să se joace cu Maria, să coloreze, să picteze împreună.

Spuneai că vrei şi un băiat. Cum stai cu planurile?

Băiat am vrut de la bun început. Însă îi mulţumesc din suflet lui Dumnezeu că mi-a dat aceste două fetiţe minunate. Şi chiar dacă rămân doar cu doi copii, cu cele două fetiţe, sunt extrem de mulţumit.

Ce-o să faci dacă fetele tale vor dori să vină la “Next Star”?

Maria e foarte ruşinoasă. E curajoasă doar cu noi, dar pe scenă are trac. Atunci când va fi pregătită pentru un domeniu, cu siguranţă o s-o susţin. Însă în momentul ăsta nu simt că este pregătită pentru “Next Star”. Cum spuneam, are emoţii foarte mari, s-a blocat inclusiv la serbarea de la grădiniţă… Pe scena de la “Next Star” trebuie să fii foarte bine pregătit, să străluceşti, să-ţi doreşti foarte mult să fii acolo. Pe mine cel mai mult, în momentul ăsta, mă interesează ca fetiţele mele să fie sănătoase şi educate şi, uşor-uşor, să descopere ce le place.

El şi Raluca se implică în mod egal în creşterea copilelor

Pepe şi Raluca sunt căsătoriţi din 2012

Cum se împart treburile legate de copii în familie, ce-ţi revine ţie şi  ce-i revine Ralucăi?

Treburile ni le împărţim în funcţie de programul fiecăruia. E drept că eu sunt mai ocupat în perioada asta şi Raluca stă mai mult acasă şi are grijă de ele. Dar atunci când sunt acasă, îmi revin şi mie din sarcinile ei, pentru că mi-e drag să-mi petrec timpul cu fetele mele.

Cum vă petreceţi weekendurile, presupunând că nu cânţi şi eşti acasă?

Dacă nu cânt în weekend, ceea ce se întâmplă foarte rar, mergem în vizită la părinţi şi fraţi sau vin ei la noi. Alteori, lăsăm copiii la părinţi şi ieşim cu prietenii.

Cum te imaginezi peste ani, când vor veni băieţii care le plac pe Maria şi pe Rosa să-ţi sune la uşă?

Voi încerca să fiu prietenos… Dar sigur nu vor suna la uşă, pentru că fetele le vor spune că nu este bine să facă asta! (râde) Sunt sigur că o să-i avertizeze pe toţi să aibă grijă cu mine. O să fiu pe modelul “ochii şi fetele”! (râde)

Ce visezi pentru fetelor tale, cum ai vrea să le vezi peste… 20 de ani?

Îmi doresc din tot sufletul să fie sănătoase şi fericite. Noi vom face tot posibilul să le dăm o educaţie bună, să le trimitem la şcoli bune, să aibă un anturaj corect. Şi sper ca Dumnezeu să le îndrepte paşii spre cele mai frumoase domenii, domenii care să le şi placă.

Post-ul INTERVIU EXCLUSIV/ Vai de pielea băieților care le vor curta pe Rosa și Maria. Pepe, un socru de coșmar! apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.