18/04/2024

FOTO| Protest feminist împotriva lui Le Pen chiar în fața secție în care a votat aceasta

Mai multe membre ale frupului Femen, activiste feministe, au protestat împotriva lui Le Pen, duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, scrie AP.

Activistele feministe au afișat un banner uriaș pe o biserică situată chiar în fața secției la car ea votat Marine Le Pen în Henin-Beaumont, regiunea Pas-de-Calais. Pe banner era scris ”Marine au pouvoir, Marianne au desespoir” (Marine la putere, Marianne în disperare).

Femeile, care erau dezbrăcate de la brâu în sus și care aveau scris pe piept ”Femen nu FN” (Femen nu Frontul Național) au fost reținute de forțele de ordine, imediat după ce și-au început protestul.

Acesta nu este primul protest al feministelor împotriva lui Le Pen. Și în ziua primului tur al scrutinului mai multe membre ale mișcării feminister Femen au protestat. O activită feministă a încercat pe 17 aprilie, în timpul unui discurs al candidatei Frontului Național, să urce pe scenă și să îi arunce în cap cu un buchet de flori. Femeia a fost scoasă cu forța de bodyguarzi.

Marine Le Pen, candidata de extremă dreapta, a votat, duminică în jurul orei 12.00 la secția din Henin-Beaumont, în nordul Franței, fief al Frontului Național. Zâmbitoare, FN a îmbrățișat membrii comisiei, dar nu a dorit să facă declarații presei.

Ea va merge la Paris în cursul zilei pentru a aștepta rezultatul votului care se va încheia la ora 21.00.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *