23/01/2021
Home / Viata / Motii salvatori din Muntii Apuseni vor sa il scoata din inchisoare pe Gigi Becali!

Motii salvatori din Muntii Apuseni vor sa il scoata din inchisoare pe Gigi Becali!

Impresionati de generozitatea patronului Stelei, care a promis ca le va construi o manastire in locul prabusirii avionului, salvatorii din Apuseni si-au programat o vizita in judetul Constanta.

Planul lor? Vor sa il viziteze pe Gigi Becali si sa-l scoata din Penitenciarul Poarta Alba. “Ne ducem sa-l scoatem si pe Becali, poate facem o echipa de salvatori si ne ducem sa-l scoatem, ne gandim serios la asta. Daca face si manastire aici, motii au si obligatia sa mearga sa-l scoata din puscarie. Zilele acestea ii facem o vizita lui Becali, mergem eu si cei trei salvatori la Constanta, la penitenciar, sa-l vedem pe Becali, sa-i multumim si sa ne rugam sa scape”, a declarat fostul deputat Corneliu Olar.

Motii au hotarat sa faca toata demersurile legale pentru a-l scoate pe Gigi din inchisoare, inclusiv o scrisoare adresata presedintelui Traian Basescu, in speranta ca il vor sensibiliza pe seful statului si il va gratia pe latifundiar.

“Sper ca vizita pe care o vom face la puscarie sa sensibilizeze autoritatile. Ne gandim sa facem si o scrisoare catre presedintele Basescu in care sa ii cerem gratierea lui Gigi Becali. Omul asta merita sa scape din puscarie, mai ales ca e si bolnav. Stiti cum e? Altii au facut fapte mult mai grave si s-a trecut cu vederea”, a conchis Corneliu Olar.

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, in 20 ianuarie, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba. La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor -, studenta de 23 de ani si doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan si copilotul Razvan Petrescu. Epava avionului si victimele au fost gasite de catre localnici, dupa o cautare de aproximativ cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, politisti, salvamontisti, angajati ai Parcului National Muntii Apuseni si localnici.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.