09/08/2022

Motii salvatori din Muntii Apuseni vor sa il scoata din inchisoare pe Gigi Becali!

Impresionati de generozitatea patronului Stelei, care a promis ca le va construi o manastire in locul prabusirii avionului, salvatorii din Apuseni si-au programat o vizita in judetul Constanta.

Planul lor? Vor sa il viziteze pe Gigi Becali si sa-l scoata din Penitenciarul Poarta Alba. “Ne ducem sa-l scoatem si pe Becali, poate facem o echipa de salvatori si ne ducem sa-l scoatem, ne gandim serios la asta. Daca face si manastire aici, motii au si obligatia sa mearga sa-l scoata din puscarie. Zilele acestea ii facem o vizita lui Becali, mergem eu si cei trei salvatori la Constanta, la penitenciar, sa-l vedem pe Becali, sa-i multumim si sa ne rugam sa scape”, a declarat fostul deputat Corneliu Olar.

Motii au hotarat sa faca toata demersurile legale pentru a-l scoate pe Gigi din inchisoare, inclusiv o scrisoare adresata presedintelui Traian Basescu, in speranta ca il vor sensibiliza pe seful statului si il va gratia pe latifundiar.

“Sper ca vizita pe care o vom face la puscarie sa sensibilizeze autoritatile. Ne gandim sa facem si o scrisoare catre presedintele Basescu in care sa ii cerem gratierea lui Gigi Becali. Omul asta merita sa scape din puscarie, mai ales ca e si bolnav. Stiti cum e? Altii au facut fapte mult mai grave si s-a trecut cu vederea”, a conchis Corneliu Olar.

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, in 20 ianuarie, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba. La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor -, studenta de 23 de ani si doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan si copilotul Razvan Petrescu. Epava avionului si victimele au fost gasite de catre localnici, dupa o cautare de aproximativ cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, politisti, salvamontisti, angajati ai Parcului National Muntii Apuseni si localnici.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.