12/08/2022

A fost lansat pe piata noul Jeep Grand Cherokee model 2014.

De curand a fost lansat noul model Jeep Grand Cherokee pentru anul 2014. Lina noului model este complect redesenata facand din acest SUV o masina compacta, robsta si impunatoare.

Pretul la care se poate achizitiona noul Jeep Grand Cherokee variaza intre 28000 Euro si 60000 Euro.

Detalii tehnice:
Noul Jeep Grand Cherokee dispune de transmisie automata in 8 trepte oferind un consum foarte mic si o schimbare a vitezelor care nu se simte in masina.
Consumul redus de carburant est euna din caracteristicile principale ale acestui SUV motorizarea fiind Disel 3.0L V6
– Dezvolta 250 CP la 4000 rpm
– Detine modul eco pentru consum redus
– Capacitatea de tractiune este de 3500 kg
– Are volan cu pedale pentru schimbarea vitezelor

Interior Jeep Grand Cherokee 2014

Masina este imbunatatita cu sistemul de control al tractiunii Selec-Terrain si ofera 5 moduri de deplasare in orice conditii de drum. Suspensia pleumatica Quadra-Trac II ofera 5 nivele de inaltime pentru performante deosebite pe orice suprafata.

Sistem de monitorizare a unghiului mort. Daca incercati sa virati iar in unghiul mort se afla un autoturism veti fi avertizat printr-un semanl acustic in interior si in oglida veti vedea un martor galben aprins.

Sistem de avertizare anti coliziune frontala. Avertizeaza soferul acustic si vizualiar daca acesta nu reactineaza sistemul va actiona scurt franele pentru al face atent. In cazul in care soferul tot nu reactioneaza masina nu va mai intervenii.

Dispune de un setr complet de airbag-uri. Frontale , laterale, laterale de tip cortina si pentru genunchi.

Camera video posterioara ParkView. Noua camera cu care este dotat noul Jeep Grand Cherokee impreuna cu senzorii afiseaza o imagine a eventoalelor obstacole si dispune de linii dinamice de ghidare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Producatorul de autoturisme Dacia socheaza intreaga Europa

Pentru prima dată de la publicarea topului celor mai mari 100 de companii din Europa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.