15/07/2024

Ruby a pozat sexy la Barcelona, dar fanii au observat altceva.“Ce-i cu vânătaia aia?”

Ruby a pozat sexy la Barcelona, dar fanii au observat altceva. Artista a apărut cu vânătaie destul de mare pe piciorul drept. Curioși aceștia au întrebat-o ce a pățit, însă bruneta nu le-a răspuns.

Ruby a pozat sexy la Barcelona, dar și cu vânătăi pe picioare. Deși detaliul este unul mai inestetic, interpreta nu a avut nicio reținere în a purta cea mai provocatoare rochie de culoare roșie.

Ruby a pozat sexy la Barcelona și a făcut imaginea publică

„Holaaa Barcelonaaa”, a scris Ruby pe contul de socializare. „Ce-i cu vânătaia aia?”, „Cine te-a lovit?”, „Ce sexy ești”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate e fani.

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În februarie 2011, Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production, lansând piesa „Party Hard”.  La începutul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat „Miracle of Love”. Piesa a beneficiat și de un videoclip în regia lui Iulian Moga și a intrat în clasamentul național Romanian Top 100, atingând poziția maximă cu numărul 31. Un videoclip regizat de Radu Aldea a fost lansat deodată cu piesa. „Stinge lumina” este, până în momentul de față, cel mai de succes disc single al lui Ruby în România, atingând repede poziția maximă cu numărul 18. A fost lansată și o variantă în limba engleză a piesei, „Turn Off the Lights”, precum și un alt videoclip, realizat tot de Radu Aldea.  În februarie 2015 Ruby a lansat un nou videoclip, „Nu pune la suflet” în colaborare cu What’s Up, produs în studiourile deMoga.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *