18/04/2024

EXCLUSIV/ ”Uite cine dansează” le-a afectat viața intimă. Antoniei și lui Alex Velea nu le mai arde de amor de două ori pe zi

Nu este pentru nimeni un secret că viața amoroasă a Antoniei și a lui Alex Velea este una destul de activă, însuși cântărețul făcând declarații fără perdea despre viața lor sexuală. Cu toate că au stârnit invidii în jurul lor, „focul pasiunii” a cam dispărut o dată cu participarea celor doi la emisiunea-concurs „Uite cine dansează”.

Dacă la începutul relației nimeni nu credea că vor rezista prea mult timp împreună, Alex Velea și Antonia au arătat că sunt extrem de atrași unul de celălalt și că se completează din toate punctele de vedere, ajungând chiar să fie invidiați de multe alte cupluri. Momentul maxim a venit în clipa în care cântărețul a povestit public cât de îndrăgostit este de mama copiiilor lui și cum are grijă ca munca și copiii să nu le afecteze relația, recunoscând că viața lor sexuală este una extrem de bună.

„Facem antrenament amândoi. Nu vezi că facem numai copii. De la atâta mișcare s-a lăsat cu certificat. Facem întruna mișcare, în fiecare zi: cardio de dimineața pe stomacul gol și seara forță. Diverse grupe de mușchi, în diverse poziții și aparate”, a spus Velea în urmă cu ceva timp.

Viața amoroasă a Antoniei era destul de activă

În ultima perioadă lucrurile s-au cam schimbat și pentru ei. Deși sunt la fel de atrași unul de celălalt, participarea la o emisiune de dans le-a cam micșorat apetitul sexual. Cel puțin asta le-a spus Alex prieteniilor. Dat fiind faptul că Velea s-a implicat extrem de tare în acest proiect și își dorește enorm să câștige marea finală, s-a dedicat complet dansului. Același lucru l-a făcut și Antonia pe toată perioada cât a stat în concurs, așa că, în momentul în care ajungeau în sfârșit acasă, erau atât de frânți, încât ultima fărâmă de energie pe care o mai aveau o consumau pe cei doi copiii ai lor: Dominic și Akim, relația lor ajungând pe ultimul plan.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *