23/09/2021

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au luat rulotă. „Ce frumoasă e”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au luat rulotă. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine cu noua achiziție, de care este extrem de mândră.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au luat rulotă și le-au arătat și fanilor cum arată. De altfel, artista și soțul ei iubesc călătoriile și plănuiesc de multă vreme să își cumpere o rulotă pentru a călători în toată lumea.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au luat rulotă de fițe

„A venit! Cate aventuri ne așteaptă… „, a scris Dana Nălbaru în dreptul imaginii de pe Facebook. Prietenii virtuali au reacționat imediat. „Ce frumoasă e”, „Să o stăpâniți sănătoși”, „Sp faceți multe călătorii”, sunt câteva comentarii lăsate de fani. Dana Nălbaru, voluntar la spitalul Marie Curie. Actrița și-a anunțat admiratorii de pe contul de socializare, printr-un mesaj postat în urmă cu puțin timp. Soția lui Dragoș Bucur le-a cerut ajutorul acestora.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Peugeot 108: imagini si informatii oficiale

Francezii de la Peugeot vor prezenta în cadrul Salonului Auto Geneva 2014 un nou model …

Leave a Reply

Your email address will not be published.