23/05/2024

Silvana Rîciu își aniversează fiul. Mesajul de suflet al interpretei de muzică populară | FOTO

Silvana Rîciu își aniversează fiul. Luca Andrei împlinește 7 ani.

Silvana Rîciu, care a ținut o dietă cu cartofi pentru a ajunge la silueta dorită, este o cunoscută cântăreață de muzică populară. În plan personal, artista este mama a doi copii, o fată pe nume Andrada Maria și un băiețel pe care îl cheamă Luca Andrei.

Silvana Rîciu, care a fost cu ochii în lacrimi la TV cu ceva timp în urmă, își aniversează băiețelul marți, 4 iunie.


Te-ar putea interesa și: E oficial! Mămicile vor primi 2.500 de lei. Ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor


Silvana Rîciu își aniversează fiul. „O ajuți pe mama cu tot ce poți”

Silvana Rîciu a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Luca Andrei.

„Astăzi e ziua băiețelului meu iubit. Împlinește 7 ani. La mulți ani, copilul mamei frumos, drăgăstos și bun! Să îl ai pe Dumnezeu alături mereu și El să îți rânduiască o viață frumoasă! Mami te va iubi întotdeauna cu tot sufletul așa cum doar o mamă poate iubi. Îmi amintesc de parcă a fost mai ieri cum eu și surioara ta așteptăm cu nerăbdare și emoții să vii pe lume, iar astăzi ești mare deja și o ajuți pe mama cu tot ce poți. Când ne îmbrățișăm și ne alintăm toți trei mă faceți să mă simt cea mai iubită mamă din lume…❤❤❤❤❤”, a spus artista.


Citește și: EXCLUSIV/ Borcea nu se poate ține departe de Alina Vidican nici măcar după divorț. Ce a fost în stare să facă pentru a o avea aproape


 

Post-ul Silvana Rîciu își aniversează fiul. Mesajul de suflet al interpretei de muzică populară | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *