12/08/2022

Accident la Românii au talent. Un concurent a căzut de pe trambulină

Accident la Românii au talent, după ce unul dintre membrii trupei „Zburătorii” a căzut de pe trambulină. Într-un moment de neateție, băiatul s-a dezechilibrat și a s-a accidentat.

Accident la Românii au talent. Unul dintre concurenți, care a venit pe scenă alături de alți doi colegi, a căzut și s-a accidentat la picior. Acesta a avut nevoie de intervenția medicilor.

Accident la Românii au talent. Un concurent a căzut de pe trambulină

Accident la Românii au talent. Jurații în stare de panică

„Eși ok? Ți s-a mai întâmplat așa ceva?”a întrebat Mihaela Rădulescu. „Vai, mi s-a rupt sufletul când l-am văzut căzut așa cu fața în jos”, a spus impresionată Andra. Din fericire totul este bine, iar tânărul a recunoscut că au mai existat astfel de accidentări în timpul spectacolelor.

Accident la Românii au talent

 

Tot în cea de-a opta ediţie „Românii au talent“au urcat pe scenă patru concurenţi care au cucerit iremediabil publicul cu un număr plin de putere şi elemente care taie respiraţia. Momentul prezentat a surprins prin complexitate, gradul ridicat de dificultate şi mişcări executate perfect. „E ceva binecuvântat în partea asta de lume, unde pare că şi acceleraţia gravitaţională e mai blândă“,spune Andi.

Post-ul Accident la Românii au talent. Un concurent a căzut de pe trambulină apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.