15/07/2024

Vedetele care au născut anul trecut și au scăpat rapid de kilogramele în plus. Mămici de invidiat!

Vedetele care au născut în 2017 și arată poate chiar mai bine decât înainte să rămână însărcinate se pot lăuda că au avut un metabolism foarte bun, dar și cu un stil de viață sănătos!

Nu puține sunt vedetele care au devenit mame anul trecut. Multe dintre acestea s-au recuperat rapid, fără prea mari eforturi. Iar în prezent au o siluetă de invidiat. Pe lista mămicilor norocoase din acest punct de vedere se află și: Ilinca Vandici, Mădălina Ghenea, Elena Gheorghe, Sandra Mutu sau Simona Gherghe.

Ilinca Vandici, la Gala Elle Style Awards 2017

Ilinca Vandici, la Gala Elle Style Awards 2017

Ilinca Vandici a fost pregătită pentru… sarcină

Ilinca Vandici a devenit mama unui băiețel, la 31 de ani, la sfârșitul lunii iulie. Vedeta s-a întors rapid la muncă fără ca vreun kilogram în plus să o trădeze că a născut. Prezentatoarea a mărturisit că acest lucru s-a datorat în primul rând faptului că organismul său a fost dinainte pregătit pentru sarcină.

Nu cred că este o supriză pentru nimeni faptul că eu nu m-am îngrășat pe parcusul sarcini. Am avut doar o burtă foarte mare pentru că bebe a fost puternic și sănătos. Așa cum este și încontinuare. Datorită metabolismului, datorită faptului că am făcut sport, datorită alimentației extrem de sănătoase pe care am încercat să o țin sub control pe toată durata sarcinii și atunci e normal că și recuperarea e mult mai ușoară”, a spus vedeta.

Mădălina Ghenea a slăbit și… alăptând

Mădălina Ghenea a reușit să-și țină sarcina în secret până cu o lună înainte să devină mamă. Ea a născut o fetiță la începutul lui aprilie, iar la doar câteva luni a fost pregătită de noi pictoriale sexy. Asta și pentru că vedeta a dat repede jos kilogramele acumulate.  Bruneta șia dorit să nască natural, dar nu s-a putut din cauza complicațiilor și nu a ascuns faptul că alăptează. Ba, mai mult, ea a încurajat toate femeile să facă acest lucru, fiind foarte sănătos pentru bebeluși.

Dacă poți să alăptezi, atunci fă-o, mamă!”, a fost mesajul transmis la acea vreme de Mădălina, pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care un bebeluș spune „Zi-le că eu am spus că alăptatul este cel mai bun

Elena Gheorghe s-a îngrășat după ce a născut!

Elena Gheorghe a devenit mamă pentru a doua oară în vara lui 2017. Artista a adus pe lume o fetiță despre care a spus că este hiperactivă și că are o personalitate puternică. Artista a intrat și ea în categoria mămicilor norocoase, care nu a avut de dat jos kilogramele nedorite. Mai mult, vedeta a mărturisit că ea s-a îngrășat un kilogram după ce a născut!

Sandra Mutu, trasă ca printr-un inel

Sandra, soția fostului fotbalist, Adrian Mutu, a apărut în public la un eveniment monden la scurt timp după ce a devenit mama unui băiețel. Bruneta a recunoscut că nu s-a îngrășat prea mult în perioada sarcinii și i-a fost ușor să revină la greutatea sa dinainte.  

„Cel mai frumos moment a fost cu siguranţă primul. Adică momentul în care l-am văzut imediat după naştere, în sala de operaţii. Îmi amintesc cât eram de fericită, de fascinată de el, nu îmi venea să cred că e al meu… Era atât de mic. A fost teribil de frumos şi emoţionant în acelaşi timp. Iar cel mai greu moment nu ştiu să ţi-l spun, când faci cu dragoste ceea ce faci parcă nimic nu mai e greu… Dar să zicem că prima lună cât am alăptat a fost obositoare, Tiago avea şi colici, plângea foarte mult, efectiv nu reuşeam să mă odihnesc, iar oboseala acumulată îşi spune cuvântul”, a povestit Sandra Mutu despre experiența de mamă.

Simona Gherghe a revenit rapid la silueta dinaintea sarcinii

Nici Simonei Gherghe nu i-a fost prea greu să revină rapid la greutatea sa inițială dinainte de a rămâne însărcinată. Vedeta a devenit mama unei fetițe pe 23 mai 2017, la doar o lună după ce s-a cununat civil cu iubitul său, Răzvan Săndulescu.

CITEȘTE ȘI:

Sângele spune multe despre tine! Află ce personalitate ai în funcție de grupa sanguină

Post-ul Vedetele care au născut anul trecut și au scăpat rapid de kilogramele în plus. Mămici de invidiat! apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *